čtvrtek 10. září 2020

Díra

Byla jednou jedna vesnice, kde žila rodina, která měla matku a otce a ti měli dva syny. První se jmenoval Kurama a druhý měl jméno Tobi. Rodina pocházela z klanu Wasabi.

Co dělal Kurama? Kurama byl velitel elitní jednotky a nejsilnější člověk ve vesnici, který přijímal rozkazy přímo od starosti, který se jmenoval Hubert Ukrutný. Tobi byl patnáctiletý hoch, jenž byl člen přepadového komanda.

Jednoho dne dostal Kurama za úkol od starosty Huberta Ukrutného vyvraždit celý klan ve vesnici, což takéh udělal. Klan Wasabi představoval podle starosty potencionální hrozbu pro dědinu. Podle vůdce vesnice plánoval občanskou válku, což není dobré pro budoucnost obce.

Kurama tak připravil o život mnoho desítek lidí. Nezabil jen Tobiho, kterému řekl, aby si Kuramu zhnusil, nenáviděl ho z celého svého srdce, měl vůči němu zášť a dělal vše, aby ho zabil. Pak Kurama odešel a stal se z něj zběh a nepřítel vesnice číslo jedna.

Tobi mezitím upadl do kaluže, protože mu docházeli síly a zařval: „Próč?!“ a pak upadl do bezvědomí.

Když se probudil, objevil se před ním jeden muž, který řekl, že nemá jméno. JE TO NIKDO. Tobi mu řekl, že prodá i svoji duši ďáblu nebo klidně přijde o život, aby zabil toho, kdo vyvraždil jeho klan. Nikdo mu řekl, že mu pomůže.

A doba plynula. Za pár let se z Tobiho stal obávaný bojovník, kterého se bojí i ti nejobávanější válečníci.

Tobi, aby si zkusil, co všechno umí, tak vyvraždil celou osadu, která byla poblíž jeho dědiny. Zbyl tam jenom jeden muž a ten mu řekl, proč to udělal a jestli má srdce. Tobi řekl, že nemá srdce a že mu po něm zbyla jenom díra. Ten muž řekl, že se určitě najde nějaký způsob jak tu díru zacelit a že pokud ho Tobi zabije, bude mu to jedno a nebude se nijak bránit.

Tobi jakmile to uslyšel, tak si uvědomil všechny své hříchy, vzal nůž a své černé srdce probodnul a zemřel.

A co se stalo s Kuramou? Ten zabil bývalého stahrostu vesnice Huberta Ukrutného a nakonec také skonal, protože věděl, že zbraň, která nemůže nikomu sloužit je jenom pouhý odpad, který musí být zničen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za dobrotu na žebrotu

Byl jednou jeden velmi bohatý král. Jmenoval se Bedřich. Tento monarcha byl sice zámožný, ale stejně tak štědrý. Přispíval na chudé a potř...